søndag 25. juli 2010

kurt nilsen-never easy

Jeg elsker å lytte til Kurt Nilsen. Både når jeg er glad, trist,lei og ulykkelig hjelper det å høre stemmen hans. Idag har det hvert en vanskelig dag med tunge valg. Da var det veldig godt å ta frem min absolutte favorittsang og bare lytte. Da kjenner jeg at humøret stiger og det sprer seg en god følelse i kroppen.

lørdag 24. juli 2010

Ny look :))))

Hadde lenge bestemt meg for at nå

var det på tide med en forandring.

Hadde fått en del tips om at Elite frisør

var kjempe flink og dro dit idag.

Veldig veldig fornøyd med den nye looken:=)
24. juli 2010




Som sikkert mange vet så skiftet Tom kne i januar, og hadde ett hjerteinfark i februar. Målet som han selv satte seg var at han en dag skulle stå oppe på Kvernberget. Idag nådde han målet og det er en viktig milepæl for hele familien. Dette er helt fantastisk!!!!



Vi var sammen med Rune, Anita, Sara og Jakob. Vi hadde bestemt oss for at vi måtte gå rundt for at det skulle bli lettere for Tom. Men da vi nesten sto på flyplassen skjønte vi at vi hadde gått feil og måtte snu å gå litt tilbake. Men toppen ble tilslutt beseiret :))))))


tirsdag 20. juli 2010

Spania 2010



I år gikk sommerferien til Spania sammen med Gyrid og Eira. Det var fire veldig spente jenter som ankom Spania. Etter litt start problemer med å få en bil...kom vi oss ut for å se bilen. Jeg har aldri før sett en så liten bil, (det gikk kun en koffert i bagasjerommet) og vi måtte stue jentene oppå koffertene for å få plass. Litt latter kan man trygt si det ble....men vi kom oss nå endelig trygt til Casa Monge.



Som vanlig var kofferten min full strappet.... både av klær og andre ting som det er kjekt å ha når man er på tur. Gyrid trodde ikke sine egne øyne og hun mobbet meg litt for dette.....men..... på veien hjem kom det fra Gyrid at hun hadde litt tro på disse kremene mine lell...for hun hadde vist aldri hvert så brun før.....

Det var utrolige deilige dager....med masse sol og deilige strender. Vi hadde ikke sittet lenge den første dagen før en mann kom å satte seg ned ved mine føtter med 100 par solbriller og 20 par vesker..... øynene mine var kjempe store og jeg kjente at jeg fikk pusteproblemer.... hva i alle dager var dette for noe lureri....jeg gikk i fella den første dagen, men ble flinkere etter hvert med god hjelp fra Eira og Anna som sa "no no" for hver gang noen nærmet seg meg!


Den ekleste opplevelsen var kakkerlakkene.....


Flere kvelder hadde vi kamper mot disse.... og de tre første nettene sov jeg ikke stort i angst for å våkne opp sammen med en!Den største overraskelsen var den kvelden Gyrid hadde en kamp mot en kakkerlakk med after sun og den kom flyvende rett mot meg..... man kan trygt si at vi var hysteriske!!
Innimellom solingen var det tid for shopping.... alle vi fire jentene har fullstendig dilla på sko, så det var ikke mindre enn 19 par sko som var med hjem i koffertene våre. I tillegg fant vi mye lekkert på marked; fine tunikaer, kjoler, haremsbukser, seniorita kjoler til jentene og ikke minst så handlet vi 5 kg smågodt.... nam nam



Den verste matopplevelsen og den største skuffen for Gyrid var nok at jeg gryntet ganske mye på nesen når jeg fikk servert paella...... og jeg må si at jeg stusset litt når vi grilla pølser!!!



Her er ett lite innsyn i vår fantastiske ferie... for de som vil se flere bilder så blir det lagt ut på facebook siden min.

Da gjenstår det bare å takke alle jentene for en super duper tur.....


Ha en fortsatt fin sommer!