fredag 27. januar 2012

Populære tights....

Jeg har fortiden sydd mange tightser. Jeg har hatt bilder og ulike tekster på dem. De har blitt kjempe populære og er kjempe gode. De er litt tykkere enn de som man får kjøpt i butikken og de er utrolig gode. Det blir ikke knær i de og det er en stor fordel synes jeg. jeg tar 300kr for en tights.  

Er det noen som er interessert så ta gjerne kontakt. 

Tunika

 Dette er en tunika med blonde armer, og spiss frem. Den ble veldig fin, men det er litt vanskelig å få til gode bilder med dårlig belysning og uten prøvedukke. Høyt på ønskelisten står en prøvedukke, så det må nok komme inni huset etterhvert. Denne tunikaen ble til etter sykurset. Jeg har flere kjoler med ulike armer underveis..............


Strikket jakke.

Dette er en strikka jakke som jeg har tenkt på lenge før jeg satte igang. Jeg har hentet inspirasjon fra Odd molly, Tine Solheim med mine egne vrier og kombinasjoner som jeg liker. Det er en kombinasjon av strikk og hekling.


Sykurs:)

Dette var en helg som var veldig innholdsrik. Jeg sov ikke natt til søndag, og ikke natt til mandag. Hodet var fullt av ideer og lyst til å sy mer og mer. Vi var en veldig livlig og pratsom gjeng med godt voksne damer. Birgit var kursleder og hjalp alle. Hun kom med gode forslag og ideer, og delte veldig mye med oss alle. Tusen tusen takk. 


                                                     Over her ser dere noen av kjolene bli til.....
                                                        Under ser dere mine kjoler.......
                 Anna gikk amok på stoff og stil før jul, og da var dette blåe paljett stoffet noe som hun valgte seg ut. Hun skjønte ikke hvorfor jeg skulle være borte en helg for å sy, for det var nå noe jeg kunne gjøre hjemme....og i tillegg så mente hun at jeg var flink nok!!! Men dere kan tro at GLEDEN var stor når jeg kom hjem med denne kjolen. Hun gleder seg til neste bursdag slik at hun kan ha den på.
 Her er det min kjole som er svart, lilla og grønn. Dette er en velour kjole, med inspirasjon for ett bilde som jeg så i Trondhjem. Nederst har den en lilla tyll kant.
Her er det den rosa kjolen som er min.....jeg sier bare hjelp.....men her skulle jeg prøve å lære meg mest mullig.....lommer, ny halskant m.m. Den ble litt tooo much etter min smak. Men når jeg prøvde den på så var den ikke så verst bortsett fra at den var alt for lang, men jeg tror nok at dette er en kjole som blir liggende i skapet.
Jeg hadde en super helg, sammen med supre damer og jeg takker dere alle!